Limba română, întrebare adresată de anavoltaj, 9 ani în urmă

As dori o cumpunere cu titlul la bunici de 20 de randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandrasalca
2
In sfarsit a venit vara, si suntem in vacanta, putem merge la bunici si in excursii. Eu prefer sa merg la bunci deorece imi este tare dor de ei. Ne-au promis ca la vara vom putea merge sa-i vizitam.
Foarte fericiti, ne-am luat bagajele pentru o saptamana de stat la bunici si am plecat.Cand am ajuns, bunicul ne astepta cu un zambet larg plin de compasiune la poarta in timp ce bunica scotea placinta noastra preferata din cuptor..Ne-am imbratisat cu bucurie bunicii pe care ii iubim foarte mult.Ne-am aranjat in camerele noastre si am despachetat.Era ora 19:00. Ne-am pus la masa si am povestit despre anul scolar pe care tocmai il terminasem.Dupa masa ne-am uitat  la serialul nostru mult indragit incat simtindu-ma atat de bine langa ei, am adormit.
  A doua zi am ajutat-o pe bunica sa faca mancare si sa croseteze timp in care am invatat  si noi sa crosetam. Apoi l-am ajutat pe bunicul sa faca curat in grajdul animalelor si in atelierul sau in care el petrecea mult timp in fiecare zi. Sunt multe lucruri frumoase pe care la oras nu cred ca le putem face.Am iesit si la joaca unde ne-am imprietenit cu trei fetite din vecini.Ele erau surori:  Ema, Larisa si Medea.Ne-am dus la cules de mere, dupa care bunica a facut dulceata. 
Zilele treceau foarte repede, dar traite la maxim.
    A trecut o saptamana, iar noi ne-am luat ramas bun si am plecat spre casa cu multe amintiri frumoase.

alexandrasalca: sper ca te-am ajutat
anavoltaj: Multumesc
Alte întrebări interesante