Engleza, întrebare adresată de lucyaneya, 9 ani în urmă

As dori o traducere cat se poate de corecta ! Fara inserare de Google translate,va rog !
Dau coroana ..
Luis Fernandes is Portuguese.
Luis is nineteen years old.His father is a waiter in a restaurant in London .His stepmother is British .I'm in the music businnes .I like house music and rap and I like MTV.My ambition is to be a disc joker in Lisbon . I live in London witch my father and stepmother .I speak Portuguese and English.My father's family are from Oporto,a city in the north of Portugal.I miss the hot summers in Portugal but I like the people here '.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nestiutorul16
0
Louis Fernandes este portugez.Louis are 19 ani.Tatal sau este chelner intr-un restaurant din londra.Mama lui vitregă este Britanică.Sunt in afacerile cu muzică.Imi place casa de muzica si rap-ul si imi place MTV.Ambitia mea este sa devin un disc joker in lisabona.Locuiesc in Londra cu tatal meu si mama vitregă.Vorbesc portugheza si engleză.Familia tatalui meu este din Oporto,un oras din partea din nordul portugaliei.Imi lipsesc verile fierbinti din portugalia dar imi plac si personele de aici.
Răspuns de alinucal
0
Luis Fernandez este portughez. Luis are 19 ani. Tatăl său lucrează ca ospătar într-un restaurant din Londra. Mama lui vitregă este britanică. Eu sunt în domeniul muzicii. Îmi place muzica house și rap și îmi place MTV-ul. Ambiția mea este să fiu - disc joker-  în Lisabona. Trăiesc în Londra împreună cu tatăl meu și mama mea vitregă. Vorbesc portugheză și engleză. Familia tatălui meu este din Oporto, un oraș din nordul Portugaliei. Îmi lipsesc verile caniculare din Portugalia, dar îmi plac oamenii de aici. 
Alte întrebări interesante