Limba română, întrebare adresată de cristina28diama, 9 ani în urmă

as dori si eu o compunere; In vacanta la tara.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
19
In vacanta la tara totul parca este magic pentru ca stai cu bunicii la tara, respiri aerul curat si pur. Toatul este superb, multi copii care au posibilitatea sa mearga la tara nu vor sa stea sau sa-si viziteze bunicii pentru ca zic ei ca se plictisesc, este gresit ceea ce zic, daca putem si avem posibilitatea sa mergem la tara, zic eu sa nu refuzati! Succes!
Răspuns de Valush
21
 
  
                                                  In vacanta la tara

    E primavara . Soarele arzator arunca cu sageti aurite catre intreaga populatie, florile multicolore imprastie in natura parfumul lor placut mirositor, iar vietatile s-au trezit in sfarsit din somnul adanc al iernii.
   Iata ca s-a ivit si Pastele . Este vacanta si toti ne indreptam bucurosi acasa ! Eu , de Paste, o sa merg la tara, la bunicii mei . De abia astept sa miros aerul curat de munte si sa ingrijesc animalele . Acolo, in Moldova, de Paste, sunt multe obiceiuri traditionale frumoase, care in fiecare an , sunt respectate cu bucurie si dragoste de catre cetateni . 
    Am ajuns la bunici . I-am imbratisat cu drag, si m-am dus in curtea din spate, sa vad ce mai fac prietenele mele, animalutele . Erau sanatoase si fericite de venitrea mea . Tot satul era gata de sarbatoare si de sosirea Iepurasului darnic . La mine , Iepurasul a venit cu oua colorate in diferite culori si cozonac . La noi asa este traditia . Apoi, eu cu familia mea , ne-am indreptat catre gradina , pentru a gasi ouale ascunse in iarba verde de catre iepurasul generos . Ce frumoase obiceiuri ! Iubesc viata la tara ! 
     Le multumesc bunicilor pentru ospitalitate ! Ii voi mai vizita , pentru ca aceasta vacanta a fost frumoasa si desigur de neuitat ! 

Sper ca te-am ajutat! E facuta de mine, sper sa-ti placa ! :*

Alte întrebări interesante