Limba română, întrebare adresată de ioanacosmina14, 9 ani în urmă

as dori va rog frumos , o compunere de 150 de cuvinte despre importanta scolii in educatie. am nevoie urgent!! va multumesc!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Educatia sta la baza formarii unui tanar .Acesta este data atat de parinti in primii ani de viata cat si de profesori o data cu intrarea copilului in sistemul de invatamant.
Profesorul si scoala au rolul de a ajuta la dezvoltarea intelectuala a tinerilor,a adolescentilor si totodata de a dezvolta partea estetica si educativa a copilului.Profesorii nu au numai indatoriri ,ei au si drepturi.Sa fie respectati ,ascultati si fiecare adolescent sa-si insuseasca cat mai corect informatiile transmise de catre dascal.Fiecare elev percepe in felul sau cunostintele adunate in cadrul unei ore de curs .
Scoala se ocupa si de dezvoltarea morala si psihico-emotionala a tanarului.Are rol instructiv , educativ si poate rezolva cu usurinta unele probleme din viata acestuia.Dascalul trebuie sa stie sa-si motiveze elevul pastrand o relatie de colaborare buna si oferindu-le acestora un cadru propice dezvoltarii lor, la orele de curs





ioanacosmina14: multumesc mult de tot
Alte întrebări interesante