Limba română, întrebare adresată de teodorstefan07, 8 ani în urmă

As dorii o compunere numita bicicleta magica

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de coffehere
1

Răspuns:

Bicicleta magică

Este o frumoasa zi de primăvară. Pentru ca se apropie ziua mea, prințul mi-au cumpărat o nouă bicicleta.

Noua bicicleta are culoarea roșu, este potrivita pentru drumeție si are un schimbător de viteza cu 6 trepte.

Am iesit afara si am vrut sa o testez. Atunci când am vrut sa urc pe ea, ceva ciudat s-a întâmplat, bicicleta a început să meargă singura. Prima dată m-am speriat, dar m-am calmat si m-am dus dupa ea. Am mai incercat sa urc încă o dată și am reușit. cand am inceput sa dau din pedale, aceasta a început să plutească. Încercarea mea de a o controla nu a iesit bine, am cazut de pe ea si m-am hulit in genunchi. Nu m-am lăsat repede. Am tot încercat să o controlez, pana cand mi-am dat seama ca este o bicicleta magică si ca acesta nu va face ce vreau eu.

Cu mult efort am reușit să îmi dau seama cum trebuie controlată. Langa schimbator avea o rotita de care trebuia să învârt pentu a seta durata in care vreau sa ma plimb cu ea si cat de sus sa ma duca.

După ce m-am plimbat cu ea, am intrat in casa foarte fericit ca am o bicicleta magică.

Sper ca te-am ajutat! ‍♂️

Răspuns de andraraluca246
1

Răspuns:

       Intr-o zi calduroasă m-am decis sa merg cu bicicleta mea noua în parc. Prietenul meu Stefan a venit cu mine deasemenea. Cand am ajuns în parc am facut o cursa pana la lacul din mijlocul parcului iar eu am caștigat.

      Spre surpriderea noastra bicicleta mea a inceput sa aiba defectiuni m am dat jos , iar bicicleta umbla singura .Dupa un timp de spaima s a oprit , iar noi am mers la ea.Bicicleta dupa a inceput sa sara de frica am sarit pe ea. A fost o idee proasta, dar deodata m am trezit in mijlocul unei curse de biciclisti.Am intrebat pe cineva unde ma aflu, acesta a spus ca sunt la cea mai mare cursa de biciclete din lume.Am ramas socat.Spre uimirea mea l am vazut acolo si pe Albert Einsten (ce cauta el acolo nu imi pot explica), si se pare ca acesta calcula scorul.Cursa a inceput , dar se pare ca bicicleta mea mergea singura.Dupa cam 2 ore am vazut linia de sosire, se pare ca eu castigam. Ma bucuram tare mult .Am facut o,am castigat.Premiul se pare ca era o harta.Oare pentru ce era?Dupa ce am luat harta cineva mi a spus ca voi avea de facut o calatorie magica, si ca bicicleta e facuta de o persoana magica.Am inceput sa rad , si dintr o data mam trezit langa lac, eram singur si se inserase deabinelea.Spre surprinderea mea, aveam harta castigata in mana.M am uitat la ea , dupa la bicicleta, apoi am pornit usor spre casa.

    Oare ce aventura ma va astepta?Oare bicicleta e de vina pentru asta?Tot ce conta e ca eram bine si ca urma sa am o aventura!

Explicație:

   Sper ca e bine!!!

Alte întrebări interesante