Limba română, întrebare adresată de jukbianka, 8 ani în urmă

As vrea o compunere de 8 propozitie cu titlul Vacanta de Craciun

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de munteanuiordan
0
Vacanta de craciun acum se termina am sta 3 saptamani in ea . Ea a fost foarte frumoasa .Noi ne am dat cu sa nia , am primit cadouri multe altele .
Ne am mai jucat si in zapada . A fost superb .Noi am vrea sa dureze un an . Am petrecut revelionu , am fost in oras la muuuuulte magazine .Dar sa terminat . Aceasta vacanta a fost superba .

MN (semnatura)
Răspuns de Kotenok
1
Sa început vacanța de Crăciun. A început să ningă. Eu am scris repede scrisoarea lui Moş Crăciun şi am plecat afară. Am întrebat prietenii dacă vor să iasă să ne jucăm. Am luat sania si am plecat in drum. Am mers până la un deal care duce la nisipul care ne jucam vara și neam dat de câteva ori. Apoi am facut un om de zăpadă și ne-am jucat cu bulgarii de zăpadă. Am venit acasă si am luat ciocolata caldă si m-am așezat in pat cu pledul deasupra mea si citeam o carte (sau ma jucam in telefon). Am ajutato pe mama sa faca mancarea. Cand suna clopotul de 12 ori eu repede sub brad am gasit un cadou, a fist un/o (ce vreai scrii)! atât de tare m-am bucurat! Apoi ziua următoare ne-am jucat iarăși cu prietenii. Dar cand a mai ramas o zi eram atât de fericit ca școala se inceoe si vom vorbi despre vacanța de iarna.

(am scris mai mult)
Alte întrebări interesante