Limba română, întrebare adresată de adyPoP, 9 ani în urmă

As vrea o compunere de minim 15 randuri la romana cu inceput de descriere dimineata si sa aiba o intamplare in text.!!!>!! plz !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yanismatei101
0

Atunci cand te scoli de dimineata si sti bine ca este weekend , acea nu este o simpla dimineata.. este una din cele mai frumoase dimineti. te trezesti ,iti pui micul te jun ,si mananci.

ei.. nu la toti este asa.. de exemplu la mine.. mda.. eu cand ma trezesc.. trebuie sa invat... de ce?.. pai am ramas la romana.. mda.. monstrul al n-a vrut sa-mi mai treaca 50 de sutimi.. de aceea profesorii sunt vazuti de 80% din toti elevii din Romania PROST! Ei.. nici chiar asa... cand ma trezesc evident mananc.. dar nu am acea senzatie ..bunadispozitie..! Stiu ca dupa ce voi termina.. CARTEA MA VA MANCAA!!!

Pe bune.. de cate ori incep a citi o carte de romana/mate/alte materii neinteresante... ma I-a somnul !! Dar nici eu nu ma las mai prejos fata de carte!..Iar pentu a face invatatura ma interesanta.. citesc anumite enunturi ca pe poezie.. incerc a face rime.. fiindca in rime inteleg mai bine.. si este mai amuzant.. cand te duci si stai in pat..

Dar daca vrei sa tooaaate zilele de weekend sa decurga asa cum iti doresti invata si treci la romana/mate/alete materi la care esti corigent.. apoi .. vei putea sta in pat.. si sa dormi nevatamat!! :D
SPER CA TE-AM AJUTAAT! :)




adyPoP: ba esti tare ms
adyPoP: ma dai cam nasol daca asta ar fi viata mea
yanismatei101: a.. povestea trebe. facuta din vita ta cotidiana?.. ca eu am scris ce mi-o venit prin cap.. da sa fie si amuzant stii..
yanismatei101: vita?? :))))) viata** scuze!
adyPoP: ok totusi mai inspirat
Alte întrebări interesante