Limba română, întrebare adresată de antalalexandra, 9 ani în urmă

Aș vrea tare mult o descriere a unei flori nu conteaza poate fi lalea , trandafir . Sau pot face si o descriere a unui animal va rog ajutati-ma .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinaasaftei85
1
CAINELE
Un animal conteaza si el in viata noastra , mai ales un caine , care iti este loial si curajos . Desi se spune ca este cel mai bun prieten al omului , iar unii oameni contrazic aceasta chestie , un caine iti este alaturi si la bine si la greu . Noaptea te pazeste , ziua se joaca cu tine. Are si el un suflet , are si el o viata , nu il trata ca pe un gunoi . Un  caine poate fii de 100 de ori mai destept decat noi credem , asa ca el intr-o zi o sa iti dea rasplata faptelor tale. 
Si acum iti dau si una despre GHIOCEL -alegeo pe cea care ti se pare mai frumoasa si mai buna-
GHIOCEL
Ghiocelul este prima floare pe care noi oamenii o vedem la inceputul anului. Ghiocelul este atat de gingas incat putin daca il atingi s-a rup. Este alb , iar tulpina sa este un verde deschis. Mic , alb , firav , gingas acestea sunt insusirile sale. Ghiocelul semnifica in totalitae venirea primaverii . El are un miros frumos si parfumat si atrage atentie orcui , deoarece este extrem de frumos.

antalalexandra: Sunt foarte bune amandoua
antalalexandra: o sa aleg una dintre ele .
alinaasaftei85: ok :)
Alte întrebări interesante