Limba română, întrebare adresată de ii2729029, 8 ani în urmă

Asa dori si ieu o compunete despre duamne dirigint de 70 100 de cuvinte va rog ieste de zia profesori vr sa fi cuvite frumoase ia ieste o profesoar de fizic si chimie va rog dau coran pentu cea mai bun compunere​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
0

Răspuns:

Este o zi frumoasa de vara , eu sunt la scoala, acum suntem in pauza , următoarea ora o avem cu doamna dirigintă care este profesoara de fizica . Imi este tare dragă, este o persoană blândă , trateaza orice problema cu tact si mult calm ,este inzestrata cu toate calitatile frumoase pe care trebuie sa le aiba un om .In discutiile purtate cu noi spunea ca intotdeauna si a dorit sa lucreze cu elevii, sa ii modeleze ,sa ii vada cum infloresc .De multe ori ne a explicat ca fizica este o materie esentiala in viata noastra, a cautat sa ne ofere metode atractive de predare . Astazi este ziua profesorilor ii voi darui un buchet de flori si ii voi spune ca ii multumesc ptr tot ce face ptr noi ,ca sunt tare mandru sa am o profesoară si dirigintă ,o doamna minunata așa cum este ea !


tigrulcelbun175: multumesc .
ii2729029: ms
tigrulcelbun175: Si eu iti multumesc si ptr coroana si ptr ca nu m am chinuit degeaba sa fac compunerea a fost si pe placul tau .
Alte întrebări interesante