Limba română, întrebare adresată de humureanul, 8 ani în urmă

asociază o întâmplare, pe care ai trăit o într o zi ploioasă (AM NEVOIE URGENT) (DAU COROANĂ)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de user98537868524
0

Răspuns:

sper sa te ajute!

Explicație:

Era o zi frumoasa de toamna si eu eram afara cu prietenii mei. Un nor negru a venit deasupra orasului si a inceput o ploaie usoara de toamna.

Am inceput sa dansam si sa fugim prin ploaie malcoma, care dintr-o data s-a dezlantuit, cu grinda si copaci rupti care parca se desprindeau dintr=un film de groaza.

Eram speriati si incercam sa ne adapostim, incercam sa avansam spre casa, unde am ajuns teferi si speriati.

Răspuns de buruleaadelina4268
2

Răspuns:

Prima dragoste

Într-o zi frumos colorata de septembrie eu ma plimbam prin parcul din centrul orașului privind cerul albastru deschis cum începea sa se ascundă în perdeaua de nori negri, o servand acest lucru am început sa merg spre stația de autobuz... apoi începu sa ploua cu picături mici și rare, apoi cu picături mari cât pingiile de ping-pong.

Șoseaua abia se mai zarea eu eram protejata de hainele care se udasera fleasca și simțeam apoi apa ce-mi cădea pe corpul ud.

Se auzi o bubuitura ce-mi făcu urechile sa țiuie apoi am observat o mașină ce se apropia de mine eram încă buimaca și nu înțelegeam ce se petrecu... apoi am simțit cum cineva ma dădea laoparte era un băiat de liceu cu ochii negri și parul șaten atunci mia venit în minte o segventa dintr-un film pe care îl văzusem cu doua zile înainte în care o fata era gata sa moara și în ultimul moment un băiat precum acela îi să-l ase viata.

Când mam trezit eram la spital băiatul dispăru iar eu eram paralizata la mana stânga iar doctorul îmi spuse ca este duar temporar.

Eu lam întrebat de salvatorul meu iar el mia spus ca a plecat de la fata locului înainte sa vina salvarea.

Asa mi-am mai făcut o amintire cu prima pea dragoste.

Explicație:

Ar trebui sa mai vezi și filme sau sa citești cărți de dragoste tear ajuta.

D terminat

Alte întrebări interesante