Engleza, întrebare adresată de DeeA999, 9 ani în urmă

asta e primul ex: Read the sentences.Which expresses an unreal situation in the present? Which expresses regret about a past event?
   a) I wish I hadn't left school.
   b) I wish I earned more money.
Now make wishes for the following situations.

     1.You failed your exams.
      2.Your mum is angry with you.
      3.You missed an important meeting.
     4.You aren't old enough to get a driving licence.
 Si asta e al doilea ex: Make sentences as in the example:not steal money-police not arrest us.I wish we hadn't stolen the money.If we hadn't stolen the money,the police wouldn't have arrested us.
  Acum astea trebuie facute:
    
1.check petrol tank-not have run out of petrol
2.wake up early-not miss bus
3.be careful-not twist my knee

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de grigorasbianca2
1
Citiți sentences.Which exprimă un ireal Asta e PRIMUL ex: Citiți sentences.Which exprimă o situație ireală în prezent? Care își exprimă regretul cu privire la un eveniment din trecut?     a) Aș vrea să nu am părăsit școala.     b) As vrea sa câștigat mai mulți bani. Acum fac urări pentru următoarele situații. 
      1.You nu a reușit examenele.        2.Your mama este supărat pe tine.        3.You ratat o întâlnire importantă.       4.You nu sunt destul de mari pentru a obține un permis de conducere.   Si Asta e al doilea ex: face propoziții ca în exemplul: nu fura bani de poliție nu aresta us.I fi vrut să nu fi furat money.If nu ne-am furat banii, poliția nu ar fi ne-a arestat .    ACUM astea TREBUIE facute:     Tank-nu 1.check benzină au rămas fără benzină 2.wake până la începutul anului, nu dor de autobuz 3.be atent, nu răsuciți genunchi

DeeA999: nu trebuie traduse,trebuie rezolvate
grigorasbianca2: ti-am tradus asteapta putin iti dau rezolvarea
Alte întrebări interesante