Engleza, întrebare adresată de andrutabela, 9 ani în urmă

At lunchitime today we arrived at Pokhara , Nepal's second largest city ,and saw the snowy peaks of the Himalayas for the first time.We reached Pokhara after a hair-raising six-hour bus journey along very narrow roads with a lot of hairpin bends. The bus was so full that one person had to share the driver's seat!
Vreau traducere , va rogggg . Dau coroana !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Miss1209
1
La ora prânzului astăzi am ajuns la Pokhara, al doilea cel mai mare oras din Nepal, și a văzut vârfurile înzăpezite ale munților Himalaya, pentru prima oar a ajuns la Pokharadupă o călătorie cu autobuzul de șase ore de strângere de păr de-a lungul drumurilor foarte înguste, cu o mulțime de viraje în ac de păr. Autobuzul atât de plin încât o persoană care a trebuit să împartă scaunul șoferului!

andrutabela: Multumescc
Răspuns de MihaelaD8
0
Astăzi la prânz am ajuns la Pokhara, al doilea oraș ca mărime din Nepal și am văzut vârfurile înzăpezite ale munților Himalaya pentru prima oară. Am ajuns la Pokhara după o călătorie terifiantă de șase ore pe drumuri înguste cu multe curbe strânse. Autobuzul era atât de aglomerat încât stăteau două persoane pe scaunul șoferului.
Alte întrebări interesante