Limba română, întrebare adresată de ionutbubu86Juno, 8 ani în urmă

Aterizări ciudate
Forța acestei aterizări a făcut gura Julian. El stătea uluit și dezorientat pentru o clipă, apoi se ridică neclintit în picioare. "Acest lucru nu este deloc corect", a crezut el. Nu exista nici un semn al sălii de lectură, al colegiului, a întregii părți din nordul Londrei, decât era înăuntru. De fapt, nu exista nicio trăsătură pe care să nu o recunoască deloc în peisajul din fața lui. Chiar și forma sa era greșită.
A rămas perfect pentru o clipă, privind în jur. Împrejurările lui păreau ciudate, aproape de vis. Se întoarse într-un cerc lent, încercând să surprindă ceva familiar. În depărtare, pământul se ridică abrupt spre ceva care făcea o linie orizontală dreaptă. Probabil un drum? El a decis că, visat sau nu, nu avea rost să rămână unde era. Va merge la vârful dealului.
El a luat punga de cărți pe care a scăpat-o când a lovit pământul și a început să treacă prin iarba înaltă. La jumătatea drumului, se opri să-i scoată jetonul. În Londra a fost iarna, dar aici se simțea ca mai sau iunie. Se uită în spatele lui. Erau și alte figuri singuratice care se mișcau, lăsând urme de iarbă aplatizată ca a lui în spatele lor în timp ce mergeau. - Ce se întâmplă? Întrebă Julian. Se pare că toți am scăpat de undeva. Dar nu contează acum. Doar ridică-te pe deal și ia-o de acolo.
În cele din urmă, a ajuns în partea de sus a pantei și sa tras în ultimii câțiva metri, a constatat că a avut dreptate. Se întindea direct înaintea lui, ducându-se până la capăt. Nu exista nici un semn de trafic.
Se uită din nou la ceilalți oameni împrăștiați pe pajiște. Apoi, înainte de el, o fată se urcă pe carosabil, purtând pantaloni scurți și un tricou fără mâneci. Ea a zâmbit la el și a spus: "Scuzați-mă, dar sunteți de aici? Mă întrebam dacă mă vei îndruma ... "Cuvintele ei s-au îndepărtat când scutură din cap.
"Îmi pare rău. Și eu am venit de acolo. El a băgat la câmpul din spatele ei. "De unde au venit toți? Murmură încet. Julian își dădu seama că are un accent american. Ridică din umeri. " Nici o idee. Știu la fel de mult ca tine. Tocmai ieșisem dintr-o prelegere. M-am trezit peste ceva și am aterizat aici. - Am ieșit din jogging. Am alunecat și am căzut.
"Unde erai exact?", A întrebat el
- Mă descurc. Doar ouside Los Angeles ", a spus ea.
"Am rănit în Londra. Ningea."
" In august?"
"Nu, ianuarie. Ai fost în luna august? "Sa gândit la asta. " Ce an?"
"1999. Tu?"
"2010".
Se uită la el, cu privirea departe. "Trebuie să fie un vis", a spus ea. "Poate că m-am lovit la cap. Aștept să mă trezesc într-un minut, cu o durere de cap care se desparte. " Nu știa cum sau de ce au fost aici, dar realitatea începea să se scufunde.

COROANA
imi poate da va rog cineva un alt final la textul de mai sus?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ana14mariarol
0

Explicație:

ea se hotărăște că e mai bine sa se indeparteze

Alte întrebări interesante