Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

"Azi e ziua calatoriei spre Germania. Ati optat pentru un autocar confortabil, de ultima generatie. Realizeaza, intr-un text de 80-100 de cuvinte, descrierea acestui mijloc de transport atat in interior, cat si in exterior."


Maryna2003: Este din jurnalul de vacanta, editura delfin, clasa a sasea?
alinaiulia: ce ?
Maryna2003: Daca ai jurnalul de vacanta editura delfin, clasa a sasea
alinaiulia: eu nu , sunt pe a 8a
Maryna2003: A. Ok.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinaiulia
34
Autobuzul avea niste scaune foarte confortabile , scaunele aveau fiecare o telecomanda care era pusă în dreapta călătorului pentru a lăsa mai injos sau a aduce mai sus spătarul scaunului, puteai să lasi scaunul cat de jos vroiai deoarece spatiul între scaune era mai mare. În spătarul scaunului din fata noastră a fost încorporat un mp3 player , fiind oarecum băgat în scaun ,iar lângă deasemenea o pereche de căști pentru a nu îi deranja pe ceilalți . Când mă uitam pe geam , vedeam pe toată lumea care era afară și observa autocarul se uitau foarte atent la el , autocarul era de fapt pictat in diferite dar interesante si nemaivazute forme . Noaptea autocarul avea niste luminițe verzi si mov care erau de decor , si pe lângă geamuri erau niste luminițe roșii și albastre care se vedeau splendid noaptea
Răspuns de Maryna2003
21
Autocarul pentru calatoria spre Germania este tare frumos. Este galben cu dungi rosii si negre. Are niste roti mari si curate, la fel ca geamurile sale. In interior sunt foarte multe scaune , cu huse din piele, o piele frumoasa aurie. Fiecare geam are cate o perdelita portocalie, cu stelute rosii sclipitoare. Autocarul este plin de oameni draguti, simpatici si glumeti. Pe tot parcursul drumului ii auzi spunand cate o gluma, un banc. Soferul este la fel de simpatic ca pasagerii. O astfel de calatorie , cu un astefel de autocar si de pasageri pare una de neuitat!
Alte întrebări interesante