Limba română, întrebare adresată de januvartic22, 9 ani în urmă

Azi vreau sa pun o intrebare la toti a fost odata ca sa auziti ca cineva din scoala a scris note dupa dorinta lui in catalogg povestitim ..................ori ce il asteapta pe cela care a scriiss           a da si cel mai inportat spunetimii cum a aflat profesorul ca pesoana ceia sa pus noata in catalog......VA Rog


pamparaucristi: da au fost asa cazuri, chiar in prezenta mea, am fost martor ocular la asa fel de evenimente.
Dar crede-ma asta nu duce la nimic bun, persoanele care au facut asa pozna au fost pedepsite si alaturi de nota falsa o nota de 4...!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danadramanciuc
0
sa si uitat la tema pe care ati avuto dupa scris

mariusaborta: ii pune 2 sau 4 pentru fapta comisa si e nevoit sa scrie cerere
aias: de fapt poate fi exmatriculat pentru asta
ruxandr: am auzit ca sunt scoli in care chir au exmatriculat elevi dar la noi cin au fist asa ceva doar lea tinut putina morala si au pus ceva note pe alaturi sa ii cada nota adica sa nu aiba nici un efect la scoaterea notelor de la finele anului .
aias: nu e prea normal, dar depinde si de scoala. Oricum degeaba isi pune note ca la examenele nationale nu poate schimba punctajul
Răspuns de aias
1
Fiecare profesor are o agende in care trece activitatea la ora deci strie ce note trebuie se fie in catalog la materia sa , plus ca profesorii stiu capacitatea pe care o are un elev, asa ca , daca a pus note prea mari si profesorul nu e de aceeasi opinie se afla.
Alte întrebări interesante