b) 2x - 3 = -2;
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
b) 2x= -2+3
2x= 1
x= 1/2
c) amplificam 2x cu 3 si 1/3 din dreapta cu 4.
(6x+1)/3 • 1/4 = 4/12
(6x+1)/12 = 4/12
6x+1= 4
6x= 3
x= 3/6
x= 1/2
Sper ca te-am ajutat!
2x= 1
x= 1/2
c) amplificam 2x cu 3 si 1/3 din dreapta cu 4.
(6x+1)/3 • 1/4 = 4/12
(6x+1)/12 = 4/12
6x+1= 4
6x= 3
x= 3/6
x= 1/2
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă