b) daca x= radical din 2 si y= 1, atunci produsul (x-y)(x +y) este egal cu.......
c) dupa scoaterea factorului comun, expresia 2ax+4bx-6x este egala cu......
Va rog sa imi dati solutia nu doar raspunsul direct
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
15
b) ( radical din 2 -1)(radical din 2+1)=radical din 2 totul la puterea 2 - 1 = 3
c) 2ax+4ax-3x= 2ax ( 2ax-6x)
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă