Limba română, întrebare adresată de 070607, 8 ani în urmă

B. Imaginează-ți că ești un tânăr pasionat de sport și ai participat la o competiție de schi, la care ai câştigat un premiu important. Redactează o scrisoare către prietenul tău cel mai bun, de cel puțin 150 de cuvinte, în care să-i relatezi despre experiența trăită și despre emoțiile pe care le-ai simtit, folosind o secvență narativă, una descriptivă şi una explicativă. Data redactării scrisorii este 25 februarie 2022.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alijevlogs55
2

25.02.2022

Dragă Raluca,

Am fost la Poiana Brașov,la schi,la un concurs, m-am ales și cu ceva bun și cu ceva rău!Am avut o mare emoție, cum nu am avut altă dată. m-am urcat pe vârful muntelui și am căzut grav. Mi-am luxat piciorul. Eram pe locul 1, cel mai important lucru! Doctorul mi-a pus un gips foarte frumos,de culoare albastră,în care mi-a desenat steluțe și inimioare. Pe 4 Martie de ziua mea te invit la Poiana Brasov să ne dăm pe săniuș! Tu unde ai fost pe 25 Februarie? Este foarte frumos aici la Poiana Brașov!

Cu drag prietenul tau,

----


ignaandreia5: are 150 de cuvine
ignaandreia5: cuvinte*??
Răspuns de darius182002
2

Răspuns:

25.02.2022

Dragă .....

După cum știi iarna aceasta am fost în vacanță la Brașov. A fost ceva de vis. Brazii încărcați cu zăpadă, săniuțele care lunecau pe pârtie și veselia din Poiana Brașov  era minunată . Acolo s-a organizat un concurs de schi la care puteau participa schiorii amatori, așa ca mine. M-am înscris și eu și, ce să vezi , am câștigat premiul întâi. Atmonsfera din timpul concursului ,viteza cu care alunecam pe pârtie pe lângă brazii care parcă alergau odată cu noi, suspansul cu privire la finalul cursei m-au făcut să trăiesc emoții intense. Am ajuns primul la linia de sosire iar bucuria a fost mare. Mi-aș fi dorit să fii și tu aici ,ne-am și distrat foarte bine.Sper că și tu ți-ai petrecut  la fel de frumos vacanța și abia aștept să ne vedeem și să povestim.

                                                       Cu drag,......

Explicație:

Alte întrebări interesante