Biologie, întrebare adresată de mirongabriela90, 8 ani în urmă

Bifează informațiile greșite, astfel încât propozițiile ramase să fie corecte.
Muntele este cea mai joasă / înaltă formă de relief de la noi din țară. Acesta are înălțimi cuprinse între 1000- 2500m /200-800 m. Munți au un aspect stancos/ neted și șut acoperiți cu conifere / lanuri de cereale în zonele mai înalte, respectiv cu păduri de foioase/ trifoiul în zonele mai joase. Iepurele / Ursul carpatin poate fi întâlnit pe cărările de munte, în căutarea afinelor / merelor gustoase.
Vă rog să mă ajutați ca eu nu am făcut geografie o am în cartea de mate. Și să îmi răspundeți doar dacă știți ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LionBlaze
0

Răspuns:

Muntele este cea mai înaltă forma de relief de la noi în tara.Acesta are înălțimi intre 1000-2500 m.Muntii au un aspect stâncos si sunt acoperiți cu conifere în zonele mai înalte, respectiv cu păduri de foioase în zonele mai joase.Ursul carpatin poate fi întâlnit pe cărările de munte în căutarea afișelor.


mirongabriela90: Ursul carpatin mănâncă afine și mere eu așa știu.
LionBlaze: pai dacă se spune ca în munți se afla ursii ,acolo respectiv fiind conifere nu prea găsesc mere,găsindu-se mai mult afine.Nu neg ca ar putea manca mere dar varianta mai convenabila este cea cu afine.
mirongabriela90: Ai dreptate. Mulțumesc mult
Răspuns de Dariyt007
2

Răspuns:

Muntele este cea mai inalta forma de relief de la noi din tara.Acestea are inaltimi cuprinse intre 1000-2500 m.Muntii au un aspect stancos ,respectiv cu paduri si foioase .Ursul carpatin poate fi intalnit pe cararile de munte ,in cautarea afinelor gustoase.

Alte întrebări interesante