Limba română, întrebare adresată de Alyyy1234, 9 ani în urmă

Buna am de facut o team la dirigentie "test de supravetuire" repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de razvan989
1
1. Ai cazut in nisip miscator. Ce ar trebui sa faci?
                A. Sa dai repede din maini si picioare ca sa inoti afara de acolo.                B. Relaxeaza-te si incearca sa plutesti pana la suprafata.                C. Asteapta cuminte pana vine un crocodil sa te manance si agata-te repede de el ca sa iesi din nisipul miscator.


2. Masina in care te afli a iesit de pe sosea si s-a prabusit in apa scufundandu-se usor. Nu poti sa deschizi usile. Ce ar trebui sa faci?                A. Asigura-te ca toate geamurile sunt inchise, pentru a avea cat mai mult aer in masina pana cand vei fi salvat.                B. Asteapta pana cand masina atinge fundul apei, dupa care condu masina pana cand iesi din apa.                C. Deschide o fereastra si asteapta pana cand masina se umple cu apa indeajuns de mult ca tu sa deschizi portiera si sa inoti pana la suprafata.


3. Te dai cu patinele pe un lac inghetat. Dintr-o data sub un prieten se rupe gheata, iar acesta cade in apa. Reusesti sa-l scoti afara din apa dar oservi ca sufera de hipotermie. Ce faci?                A. Indeparteaza-i hainele ude, inveleste-l cu o patura calda sau un sac de dormit, si pune-l sa stea intins.                B. Plimba-l de colo-colo ca sangele sa se puna in circulatie, si apoi fa-i un dus sau o baie fierbinte.                C. Freca-i mainile si picioarele insistent si da-i sa bea niste coniac ca sa se incalzeasca.

Alte întrebări interesante