Ed. tehnologică, întrebare adresată de darkyz, 9 ani în urmă

Buna :))
Am de facut un referat pe tema ,,VIITOAREA MEA PROFESIE,, . poate cineva sa imi faca unul de 200 de cuvinte (profesia fiind medic).
Mersi anticipat!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de spatarugabriel71
5
Viitoarea mea profesie
Cu totii isi doreasc cate o slujba. Unii vor sa devina constructori,altii oameni de stiinta,pompieri si multe altele.Dar totusi eu vreau sa devin cand o sa devin adult un chirurg.este unul dintre visele mele cele mai mari sa pot efectua operatii cu nivel de complexitate ridicat si poate totusi sa vad persoanele pe care stiu ca le-am oferit a doua sansa la viata,sa imi aduc aminte la batranete de operatiile pe cord deschis si de ziua cand am absolvit Facultatea de Medicina si ziua cand am depus juramantul lui Hipocrate,primul si cel mai mare cercetator asupra anatomiei umane. Cred ca ar fi mandru sa vada atatia tineri siguri pe cunostintele vaste si descoperirile pe care omenire le-a facut asupra omului.Ma bucur ca voi putea fi printre sirul de persoane care au avut in minte sa contribuie cu ajutarea omenirii in progresele stiintifice.De asemenea promit ca voi incerca sa imi dedic viata acestei meserii.
Dar pana atunci,pana voi absolvi facultatea,voi sta aici citindu-va un referat despre meseria pe care doresc sa o am si sa va arat pasiunea pe care mi-am dedicat-o acestei meserii.
P.S. nu am numarat cuvintele daca nu sunt suficiente mai adauga tu ceva Bafta la invatat ;)
Alte întrebări interesante