Limba română, întrebare adresată de DariaGee27, 8 ani în urmă

Bună, am mare nevoie de un rezumat pentru Domnul Goe de Ion Luca Caragiale. Dau coroană și ce mai vreți voi, dar vă rog ajutați-mă, nu am timp să o fac! Mulțumesc anticipat!
Dau 30 de puncte!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de inesmoraru
1
Mam'mare, mamițica și tanti Mița îl duc pe nepoțel la București ca să îl plimbe. Încă din Gară, Goe este nemulțumit și lipsit de respect însă fără a atrage asupra sa altceva decât dezmierdarea doamnelor.
Pentru ca Goe vrea sa stea pe coridor ca bărbații este lăsat de către doamne. Deși avertizat, băiatul scoate capul pe fereastră de unde îi zboară pălăria cu tot cu bilet. Astfel, când a venit controlorul, cei 4 călători au trebuit sa mai plătească un bilet. Putin mai târziu Goe ajunge să se lovească la nas de ușa compartimentului so sa atragă din nou atenția asupra sa.
Când Domnul Goe ajunge sa aibă nevoie la baie, ușa se blochează lăsându-l captiv în interior. După ce ușa este descuiata, Goe nu sta mult la locul lui ci trage de alarmă ca trenul sa fie oprit. În final, cei 4 călători ajung u bine la destinație de unde pleacă sa viziteze.




Sper ca te-am putut ajuta.

DariaGee27: Mulțumesc mult!
Alte întrebări interesante