Matematică, întrebare adresată de emanuela345, 8 ani în urmă

Buna! Am nevoie de ajutor rapid la ex acesta. Va rog. Rezolvare completa. Dau coroana si inimioare. ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andyilye
1

Răspuns:

b. Sara -1

Explicație pas cu pas:

2 \sqrt{3} - 4 = \sqrt{12} - \sqrt{16} < 0 \\ \implies |2 \sqrt{3} - 4| = 4 - 2 \sqrt{3}

x = \frac{9 - 6 \sqrt{3} }{3} - |2 \sqrt{3} - 4| = \\ = \frac{ \not3 \cdot (3 - 2 \sqrt{3})}{\not3} - (4 - 2 \sqrt{3}) \\ = 3 - 2 \sqrt{3} - 4 + 2 \sqrt{3} = \bf - 1

Alte întrebări interesante