Limba română, întrebare adresată de paulastan0808, 8 ani în urmă

Bună!Am nevoie de o compunere(de 25-30 de randuri) de dragoste pentru iubit,pentru ziua lui de nastere!Va rog este urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mikuta85
12

Răspuns:

DRAGUL MEU

Dacă aş fi putut să găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie în detaliu sentimentele frumoase pe care le am pentru tine, ţi le-aş fi spus încă de când ne-am întâlnit. Cel mai bun lucru pe care pot să-l fac este să ţi le arăt acum.

Te iubesc atât de mult!.. Eşti cel mai bun lucru din viaţă mea. Eşti cea mai bună poezie scrisă vreodată, cel mai frumos cântec compus, cel mai frumos tablou pictat. Niciodată n-am crezut că voi fi aşa de norocoasă şi că voi avea aşa un bărbat ca tine!

Te iubesc mai mult decât îmi iubesc viaţa, în fiecare zi mai mult şi este cel mai frumos sentiment pe care l-am încercat vreodată.

Întotdeauna a ta,


clasa746: mi se pare putin exagerata faza cu te iubesc mai mult de cat viata mea , in rest frumos :)
Răspuns de clasa746
2

a venit ziua mult asteptata , astazi ziua ta de nastere , cea mai frumoasa zi din an , in fiecare zi ma indragostesc tot mai tare de tine , cand te vad deodata mi se ridica dispozitia si imi e frica ca intr-o zi te voi pierde ,astazi ziua ta de nastere o zi a minunilor LA MULTI ANI iti doresc tot binele din lume , iti doresc sa fii cel mai fericit om , iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele si doritele pe care le ai , Stii deja cat de mult te iubesc si cat de tare tin la tine vreau doar sa iti multumesc ca esti aici , ca pot sa iti scriu un mesaj , ca pot sa vorbesc cu tine si ca pot sa te vad , povestea noastra va continua ani si luni in sir pentru ca tu esti comoara si iubirea mea , Baby LA MULTI ANI

Alte întrebări interesante