Limba română, întrebare adresată de AlisiaThunder, 8 ani în urmă

Buna!Am nevoie de o compunere despre o floare (MINIM 8 RANDURI) in care sa se gaseasca toate gradele de comparatie (Pozitivul , Comparativul de egalitate, de superioritate si de inferioritate si Superlativul relativ de superioritate si de inferioritate si Superlativul absolut)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Maiaaaaa3
1
Floarea de nu ma uita este una dintre cele mai frumoase flori de pe acest pământ. Este o floare unica, prin mirosul ei la fel de uimitor ca al trandafirului și foarte colorata. Ca aspect Putem spune ca este mai interesanta decat crizantema, dar cu siguranta mai Putin fabuloasa decât floarea de colt. Prin urmare floarea de nu ma uita, chiar dacă mult mai Putin apreciată decât celelalte flori, este cu siguranță una foarte deosebita.

AlisiaThunder: Mersi mult
Răspuns de marcela16
0
Trandafirul este cea mai frumoasă floare. Este frumos pentru că îl găsești în diferite culori, care mai de care mai frumoase. Aspectul cel mai puțin plăcut este faptul ca are țepi .Dintre toate culorile pe care le are trandafirul, cel mai mult îmi place cel roșu. Trandafirul roz, îmi place cel mai puțin, ai senzația ca-i palid. Trandafirul este o floare extrem de frumoasa datorită petalelor catifelate, a parfumului pe care îl emană dar la fel de frumoși sunt și cei cățărători.
Alte întrebări interesante