Limba română, întrebare adresată de nicoleta23530, 8 ani în urmă

Bună,am nevoie de o compunere(destul de lungă dacă se poate)despre un monstru albastru!Dau coroniță

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Monstrul albastru
În vacanta de vara am fost cu prietenii și cu școala într-o excursie la munte. Au venit mulți copii. Eram pe clasa a V a. După 5 ore de mers cu autocarul am ajuns într-un sfârșit la o cabană foarte mare. Am ajuns la 6 seara. Am avut camerele la etaj și cei mai mici au stat jos.
Era cam 8 seara și am făcut împreună cu ceilalți copii și profesoarele un foc te tabăra. Am mâncat bezele și am ascultat un cântec minunat la chitară. Când toți au mers în camere noi ne-am furisat afara. Era cât pe ce sa fim văzuți. Ne am luat lanterne și am mers pana am ajuns la o peșteră. Acolo se auzeau sunete ciudate asa ca am întrat în peșteră cu pași mici fără mișcări bruște. Eram cu ochii în 4 și cu urechile ciulite. Deodata se observa ceva ca se mișca lângă 2 copaci înalți. Era ceva albastru. Ne-am temut asa ca am luat-o la goana spre cabana. Când am ajuns știam ca suntem în siguranță și ne-am liniștit. Toată noaptea ne-am gândit la acel monstru albastru.A doua la 9 ne-au trezit pentru a merge sa exploram. Cei mici erau nerăbdători pe când noi eram foarte somnorosi. Am trecut pe lângă peșteră și ne-am văzut urmele.
A fost o excursie minunata si aventuroasa în același timp... Și acum ma gândesc oare ce o fi acel monstru albastru?! Dacă ar fi de pe mine, mâine m aș duce înapoi sa aflu...


Coroana pls? P. S.: Sa știi ca mi a luat ceva sa o scriu

nicoleta23530: Mulțumesc frumos,imediat o să primești coronița.Și felicitări pentru imaginatie
Alte întrebări interesante