Limba română, întrebare adresată de BestboyMario, 8 ani în urmă

Buna! Am nevoie de o compunere foarte frumoasa si artistica intitulata ,,Cel mai bun prieten al meu", acesta trebuie sa fie o persoana, nu animal! Va rog sa fie ceva original nu copiat de la altcineva. DAU COROANA! AM NEVOIE URGENT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Pixie19
2

     Pot spune ca am cel mai bun prieten din lumea asta. El este mereu alaturi de mine si ma ajuta atunci cand am nevoie. Ne impartasim secretele unui altuia, vorbim despre orice.

Cand l-am cunoscut pe prietenul meu cel mai bun, am stiut ca nu vom fi despartiti niciodata. De mici am facut foarte multe lucruri impreuna, am invatat foarte multe si am inventat jocuri pe care le-am jucat pana am crescut.

     Am fost unul langa altul  la greu, ne-am ajutat unul pe altul cand a fost nevoie si ne-am ascultat unul pe celalalt atunci cand am avut o problema.

Suntem în aceiași scoala si stăm în aceiași banca, ceea ce mă bucura.

El este prietenul meu, prietenul meu cel mai bun de care nu vreau sa ma despart niciodată.

Anii care au trecut ne-au adus tot mai aproape. Prietenia noastră s-a consolidat între timp.Si imi aduc aminte ca ne-am mai si certat,lucruri  trecatoare

El nu este zgârcit si împarte mereu cu mine lucrurile pe care le are, iar asta este una din trasaturile care imi plac la el. El nu este egoist si nu se gândește numai la el.

Un prieten adevarat e o comoară!


BestboyMario: Te tzuk pe portofel vtm! Kiss cu aroma de mar! <333
Alte întrebări interesante