Limba română, întrebare adresată de arianabodea, 9 ani în urmă

Buna , am nevoie de o compunere gen "impresii de vacanta" in care sa relatez niste intamplari , loocuri vizitate. Vara asta am stat acasa asa ca nu prea am ce sa spun si nici nu prea stiu cum sa formulez. Ma puteti ajuta cu niste idei. Multumesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamirela288
7
                                                   Impresii de vacata

   Acum ,ca vara s-a terminat,imi astern pe hartie amintirile din vacanta si le rememorez cu placere.Aceasta a fost  cea mai frumoasa vacanta din viata mea !
   Am vizitat locuri fantastice si am intalnit oameni deosebiti.Am  fost in Franta,unde am vizitat Parisul.Celebrele muzee,opere de arta si cafenele.Am fost impresionata si de modul lor de a trai.
    Dupa ,m-am intors in Romania si am vizitat Brasovul.Aerul curat de acolo mi-a prins foarte bine.M-am intors odihnita,sanatoasa si cu multa pofta de mancare,
 Am petrecut o saptamana si la bunicii mei,care ma rasfata si imi fac toate poftele.Dupa aceasta saptamana nemaipomenita,m-am intors acasa si m-am apucat de temele de vacanta.
   Sper ca vara viitoare sa fie cel putin la fel de buna ca cea care tocmai s-a incheiat.Pacat ca vacanta aceasta s-a terminat atat de repede!
(Sper sa iti fie de folos.Unde nu iti place,poti modifica tu.Te puup !)

anamirela288: Ce parere ai?Iti este de folos ??
arianabodea: da ii foarte ok.. o sa mai dezvolt eu putin si faza cu Franta o tai jos , dar m-ai inspirat mersi mult. Imi place mult introducerea.
anamirela288: Ma bucur. ;)))
arianabodea: imi poti sugera un titilu sugestiv?
anamirela288: Da .sigur
anamirela288: De exemplu: Amintiri din vacanta sau Vara ideala sau Ce mica e vacanta mare !
anamirela288: sau Locuri de neuitat sau Experiente de neuitat
anamirela288: Iti place vreunul ??
arianabodea: ce micae vacanta mare imi pare potrivit . multumesc mult
anamirela288: Cu placere
Alte întrebări interesante