Limba română, întrebare adresată de xAliinaaaa, 9 ani în urmă

Buna. Am nevoie de un text argumentativ in care sa-ti exprimi opinia despre rolul educatiei scolare in formarea unui tanar. Multumesc anticipat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raduraducu
456
In opinia mea educatia scolara este extrem de importanta in formarea unui tanar deoarece numai asa poate avea un viitor stralucit. 
In primul rand,inca de mici copii trebuie sa mearga la scoala si sa prinda drag pentru acest lucru,nu sa fie obligati ci sa fie facuti sa inteleaga ca numai prin educatia primita la scoala pot ajunge cineva in viata.
In al doilea rand este important ca toti copii indiferent de ce nationalitate sunt si din ce familii fac parte sa urmeze o scoala,deaorece acestia trebuie priviti in mod egal si trebuie sa se afirme doar prin intermediul fortelor proprii.
De asemenea este foarte bine sa iti urmezi studiile si mai departe urmand sa faci un liceu si o facultate deoarece astfel vei avea mai multe sanse sa ai un loc de munca mai convenabil.
In concluzie,educatia scolara este foarta importanta in formarea unor oameni mai buni si toti ar trebui sa aiba dreptul la educatie.
Alte întrebări interesante