Limba română, întrebare adresată de huleisarateodora, 8 ani în urmă

Buna! Am nevoie de un text cu titlul o amintire de ne uitat care sa inceapa cu : intr-o dimineata de iarna ...... Va rog !!! Am nevoie de ajutor repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de palotemarius0
1

Răspuns:

Într-o dimineață de iară m-am trezit și am văzut că era zăpadă .De îndată m-am îmbrăcat și am ieșit afară să mă joc.Dupa vreo jumătate de oră am inceput să mă plictisesc.Am luat telefonul și mi-am sunat cea mai buna prietena pe nume Karisia. A venit la mine și ne-am bătut cu bulgari.Dupa vreo jumătate de oră a început să ne fie frig așa că am intrat în casă și am băut o ciocolata calda .

Răspuns de elinavolkov1
1
o amintire de neuitat
intr o dimineața de iarna friguroasă stăteam cu împreuna cu bunica mea in fata șemineului, încălzindu ne mâinile înghețate de frig. aceasta, cu mâinile încrețite de vreme stătea și se uita înduioșător la mine. amândouă depănam amintiri, iar in minte îmi revenea ușor gustul brioșelor sale cu ciocolata. papilele mele gustative ma anunțau ca voiau sa simtă din nou acea aroma extraordinara. bunica mi a ghicit din ochi dorința, așa ca ne am îndreptat amandoua către bucătăria sa pentru a coace brioșe. Luând tava din dulăpior, un sunet straniu se auziseră.
-Ce se întâmpla? imi spune aceasta îngrijorată.
Vine spre mine, iar când imi ia tava din mâna o mulțime de șoricei ies din culcuș, alergând prin toată bucătăria. Sunete de surprindere imi ies sacadate din gura, încremenind pe loc. Bunicul, auzind gălăgia pe care o făceam amândouă, se uita nedumerit la noi, iar când privirea sa ochește micuțele făpturi care se agitau, acesta ia o sticla cu o soluție albicioasă pe care o împraștie spre ei, facandu ne semn sa plecam cat mai repede din încăpere. după un timp, acesta revine la noi, spunându ne ca problema s a rezolvat si ca nu trebuie sa ne facem griji.
nu voi uita niciodată aceasta întâmplare care încă imi aduce zâmbetul pe buze de sperietura pe care am trăit o împreuna cu bunica mea.
Alte întrebări interesante