Limba română, întrebare adresată de erzsokracz, 8 ani în urmă

Buna, am nevoie de un text de 15-20 de randuri in care sa relatezi o intamplare petrecuta in timp ce imi sarbatoram ziua de nastere sí sa fie structura specifica unei compunere introducere, cuprins sí incheiere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandrasandu
10

Răspuns:

      Este vara. Astazi este o zi speciala, este ziua mea! Am asteptat un an intreg pentru a ma bucura de aceste clipe alaturi de familie si prieteni. Totul este pregatit, doar invitatii trebuie sa mai apara din minut in minut.

Se pare ca au sosit primii 3 invitati si a inceput petrecerea. Cu timpul s au strans mai multi. Muzica se auzea din indepartare, iar rasetele noastre erau pana la urechi. Ne distram la nebunie. A sosit timpul cand trebuia sa suflu in lumanari, tortul era nemaipomenit cu capsuni si frisca. Toti prietenii mei au inceput sa imi cante 'La multi ani' fiind un moment foarte emotionant.

      Deodoata se aude un batut in usa de la intrare. Noi am ramas uimiti pentru ca nu stiam cine este. Cand am deschis era un cadou urias in fata mea. Nu stiam de la cine este, dar vad un bilet langa. Pe el scria 'Un cadou din suflet pentru tine, la multi ani' Atunci mi am dat seama ca este de la draga mea matusa sin Anglia. M a bucurat enorm de mult acest cadou, iar petrecerea a continuat.

      Aceasta amintirea o voi pastra in suflet, nu o sa uit niciodata!

sper ca te am ajutat!

Alte întrebări interesante