Limba română, întrebare adresată de AestheticGirl2021, 8 ani în urmă

Bună! Am nevoie de un text narativ de 150 de cuvinte în care să scrii despre o întâmplare imaginară de la bunici. Rapid vă rog!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de corinadelia759
2

Răspuns:

La bunici

Era o zi călduroasă de iulie.În miezul vacanței m-am gândit să le fac o vizită bunicilor mei.Zis și făcut! A doua zi dimineața, m-am urcat în mașină împreună cu tatăl meu și am plecat.

Drumul a fost unul lung și obositor deoarece casa bunicilor se află la 50 de kilometri de oraș, iar drumurile nu erau atât de favorabile.

Ajunși acolo, mi-am luat la revedere de la tata căci urma o săptămână departe de el.Am vărsat și o lacrima, însă știam că oricum va fi distractiv și aici.

În acea după-amiază, bunicul și bunica erau la muncile câmpului.Pe mine m-au lăsat singur în casă,spunându-mi să nu ies din casă până la venirea lor. În gândul meu îmi spuneam:,, Ei chiar cred că asta voi face?..."

Mintea mea de copil neastâmpărat s-a gândit să le facă o mică glumă.Am urcat în pod și m-am ascuns într-o cutie plină cu fasole.Proastă alegere căci m-a durut tare spatele după!

Veniți de la câmp bunicii mă căutau.Eu de sus râdeam cu lacrimi. La un moment dat auzisem cum vorbeau cu tata la telefon.Eram foarte speriat dar m-am gândit că totuși un pui de somn mi-ar prinde bine!

Nu știu cât am dormit, dar știu că de afară se auzea multă gălăgie.Asadar am coborât clatinându-mă de somn jos.Nu o să vă vina să credeți ce m-a întâmpinat jos... Doi polițiști, tata și bunicii îngrijorați.

Cam așa se întâmplă când vrei să faci o glumă dar ajunge prea departe!

Totuși pentru mine a fost o întâmplare hazlie pe care o voi ține minte!


AestheticGirl2021: Mersi mult!!!
corinadelia759: Cu drag!
Alte întrebări interesante