Engleza, întrebare adresată de Emaoprea, 8 ani în urmă

Bună! Am nevoie repede de traducerea acestor două fragmentele! Vă rog să mă ajutați! Dau 20puncte. Am atașat 2 fotografii mici. Vă rog!!! E urgent! Dau coroană!!!!! Ar vreau serios!!!.....

Anexe:

Emaoprea: Și cine nu dă răspuns bun, îl șterg și raportez
Emaoprea: Dar nu că nu se vede sau nu știu ce!
Emaoprea: Dacă așa... Scrieți aici...
Emaoprea: Ma-ti înțeles?
Emaoprea: Pls
Emaoprea: Vă rogggg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Altazaar1999
1

Răspuns:

Buna Paula ,

Sunt foarte fericita ca vi in Bristol. Tatal meu si cu mine mergem la Aeroport Sambata , asa ca nu e o problema . Apoi , noi o sa plecam la o petrecere la Jamie Sambata seara . Apoi vinerea viitoare eu joc intr-un meci de fotbal . Incepe la doua jumatate si eu ma duc la 4:00 , asa ca poti venii sa ma vezi dupa cursul tau de engleza. Abia astept sa te vad !

Keith X .

Buna Keith ,

Ce mai faci ? Astea sunt planurile mele pentru saptamana viitoare . Avionul ajunge la Bristol la 3:00 pm ( seara ) Sambata. Sunt foarte fericita ca ma intalnesti ! Vi cu masina sau cu taxi ? Eu ma duc la Bath Sambata . Autobuzul pleaca din statia de autobuz din Bristol la 11:30 si ajunge in Bath la 12:00. Apoi cursul meu de engleza incepe luni la 10:00. Ma duc la cursuri lunile, miercurile si vinerile dar cursurile se termina la pranz. Ne vedem sambata !

Paula X

Sper ca te am ajutat ! :)


Emaoprea: Mersi
Emaoprea: Ești o drăguță!!!
Emaoprea: ♥️♥️♥️♥️
Altazaar1999: Cu draggg !!
Alte întrebări interesante