Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

buna am o tema la dirigentie care se numeste Ne bucuram de succesul altora ? trebuie sa aiba o pagina E URGENT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nintendo
1
Legat de succes, ce ma intriga cel mai mult este faptul ca putini oameni ating un succes fulminant, acela pe care si l-au dorit cu ardoare. Dar cei care il ating pe primul, mai au si altele apoi. Oamenii foarte bogati, de exemplu, afirma cu tarie ca daca ar ramane fara nici un ban, nu le-ar fi frica s-o ia oricand de la capat. Vorbesc de parca ar fi descoperit un secret si un tipar de actiune pe care l-ar aplica din nou si din nou, cu convingerea ca i-ar duce de fiecare data spre reusita. Dar de ce sunt atat de putini acesti oameni, iar noi, ceilalti, ne zbatem sa intelegem ce este in spatele succesului? Ce au inteles ei si noi nu?

Nintendo: cred ca o sa ai o nota buna
Răspuns de valery200000
0
Ne bucuram de succesele altora ?
 este o intrebare destul de complicata pentru mine dar si pentru colegii mei la care am sa-mi exprim opinia in felul meu. 
  Sunt multe situatii in care proprii tai prieteni sunt gelosi pe tine ca ai note mari sau invers. Unele persoane nu cred ca cineva ca acea persoana poate reusi si de aceea incepe sa raspindeasca zvonuri urite . Proprii tai prieteni raspindesc zvonuri urite despre tine din gelozie. Atunci cred ca ar trebui sa iti pui intrebarea DE CE esti gelos faptul ca acea persoana a invatat iar tu nu sau faptul ca nu ai reusit la fel de bine . 
   Atunci cind cineva primeste o nota mare ceea ce trebuie sa faci e sa il sustii iar acesta la rindul tau te va sustine cum va putea el mai bine, si te va incuraja te va ajuta pina nu vei reusi. 
     Dar daca te vei supara si vei incepe sa fii nervos pe acea persoana nu vei putea fi atent nici la teme si nici pe urmatoarele teste , de aceea trebuie mereu sa muncesti si sa te bucuri de rezultate in loc sa fii gelos si sa o dai in bara de zeci de ori 

Utilizator anonim: este de pe net?
Alte întrebări interesante