Limba română, întrebare adresată de alina123, 9 ani în urmă

Buna. Am si eu la romana asa: Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa folosesti urmatoarele cuvinte: lumina, vazduhul, soare
Da-ti un titlu sugestiv!!
repede dau coronita +15 punctre

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ladydheea
1
               Amintirea din tablou
Intr-o zi frumoasa de vara, fiind pasionata de pictura m-am hotarat sa-mi iau tot ce este necesar pentru a picta, si sa merg sa caut un peisaj sau o imagine ce merita privita pentru a-mi crea o amintire de neuitat.
Dupa un timp am ajuns pe un deal de unde se vedea un peisaj nemaipomenit. Era o imagine cu vazduhul ce parea ca se scalda intr-o baie de lumina data de soare.
Mi s-a parut minunat sa imortalizez acel tablou stiind ca e ceva deosebit si vroiam ca si ceilalti sa-l vada pentru a se bucura de el.
Răspuns de nelumonoreanu
1
                               Zile de neuitat
       Impreuna cu parintii mei ne-am pregatit sa plecam la cabana.Cabana este la marginea padurii.Noi ne petrecem in mare parte timpul acolo. Dimineata cand te trezesti lumina strabate vazduhul si pasarelele canta frumos cu glasul lor cristalin. In fiecare dimineata cand suntem acolo bem cafeua afara si traind clipa la maxim. Dupa-amiaza cand soarele straluceste pe cer cu totii ne relaxam si facem o baie in piscina. Noi avem o gradina cu legume fructe si flori. In fiecare seara le ud cu drag si am grija de ele sa creasca mari. Avem doi catei care sunt foarte frumosi si foarte jucausi. Mereu le dau de mancare si nu pierd nicio clipa jucandu-ma cu ei.Seara adie vantul ,iar in lumina noptii se aprond lumonitele cate lumineaza cararea, iar greierii canta.Sunt zile de neuitat cand suntem acolo.
Alte întrebări interesante