Engleza, întrebare adresată de DenisaO9, 8 ani în urmă

Bună..Aș avea nevoie de ajutor la un text imaginar despre Harry Potter în care voi sunteți el deoarece nu știu ce aș putea scrie despre el .Dacă ați vrea să mă ajutați ,m-aș bucura mult..Deci ,trebuie să scrieți un text imaginar de 15 rânduri de telefon în care să vă imaginați ce face Harry Potter într-o zi.(Luni).Dacă nu vă deranjează aș vrea să vă spun dacă m-ați putea ajuta la acest text de făcut ce face el în toată săptămâna(Luni,marți,miercuri,joi,vineri,sâmbătă,duminică).Iar la text trebuie să începeți cu ce face el de dimineată(Cum ar fi,că el i-a micul dejun).Iar la fiecare zi din săptămână să aibă 15 rânduri.Dau coroana și 5 stele iar dacă voi putea să vă ajut la ceva,vă voi ajuta cu mare drag.​Dau puncte în plus maxim 100 .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de riosanuiulia
3

Luni

Inca de la 7 dimineata, Harry Potter este treaz, pregatindu-se pentru o noua saptamana. Alaturi de Ron, paraseste dormitorul si se indreapta catre Sala Mare, pentru a lua micul dejun, unde Hermione ii intampina cu bucurie. Sute de bufnite au adus posta, iar cei trei prieteni rasfoiesc editia de dimineata a ziarului "Profetul vrajitorilor", insa nu era niciun articol intereseant. Harry isi mananca painea prajita cu unt si isi pune in pocal suc de dovleac.

Dupa micul dejun, Harry, Ron si Harmione se duc la ore. Astazi aveau Istoria Magiei, doua ore de Filtre si Elixire, Preziceri si Profetii si doua ore de Tehnici de Aparare contra Magiei Negre, dupa spusele lui Ron, "cel mai prost orar pentru o zi de luni", insa si ceilalti elevi din anul V aveau aceeasi parere.

Dupa ore, cei trei prieteni au luat pranzul, dupa care Harry si Ron s-au dus la antrenamentul de Quiddich, iar Hermione s-a dus sa isi faca temele la Transmutatie si Astronomie in salonul comun al Casei Griffindor.

Cand s-au intors, Harry si Ron au gasit-o pe Hermione tricotand caciulite pentru elfii de casa, si au inceput sa isi faca si ei temele, insa in final, Hermione i-a ajutat.

Dupa ce si-a facut temele pentru a doua zi, Harry s-a intors obosit in dormitorul sau din Turnul Griffindor si a adormit de indata.

*bazat pe informatiile din carte*


mirelalondemailcom: pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa
mirelalondemailcom: .....................
mirelalondemailcom: ???????????
mirelalondemailcom: :))
Alte întrebări interesante