Limba română, întrebare adresată de ionelatodireasa2, 8 ani în urmă

Bună, aș avea nevoie de o compunere/eseu, de 20 de rânduri. Este destul de urgent,va rog. Știu că e foarte mult...Si chiar daca am participat eu la 4 concursuri,nu sunt in stare sa fac acest eseu. Va rog:(, e pt luni dar ne pune sa trimitem azi temele. Si daca e gresit un cuvânt în temă, imi pune 2. Compunerea sa fie despre bulling. Adică ce ar trebuii sa faci daca cinv iti da cu bulling. Mulțumesc mult! DAU 50 de puncte, inimă, si coroana. :))​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gutualexandra39
2

Răspuns:

bullingul este o forma de răutate, de a jignii pe cineva de felul cum arata și cum se comporta.Fiecare are problemele lui și nu ar trebui sa dam bulling despre felul lor.Daca cineva ne da bulling singurul lucru pe care putem face este sa spunem părinților indiferent de cine este su nu trebuie sa ne închidem în noi pentru ca asta poate ss dea în depresie.Nimeni nu trebuia sa dea bulling și s a fie prietenii toți și sa ne înțelegem indiferent dacă unul este sărac și altul este bogat .Toți trebuie sa ne accept indiferent cum suntem.Daca suntem tratatii cu bulling ,nu trebuie sa punem la suflet pentru ca asta aduce la suferire și sa numai aibă omul încredere în sine.Fiecare om este perfect în modul .Niciodată nu trebuie sa întoarcem cu aceeași moneda.

Explicație:

scuze ca nu este de 20 de rânduri dar incearca sa scrii mai mare pe caiet sa para mai lung:))


ionelatodireasa2: Ms mult .Nu e problemă ca nu sunt 20 de rânduri. E perfect! Îți dau coroana cand ma lasa
gutualexandra39: scuze pentru greșeli dar ma grabeam
ionelatodireasa2: Nu e nmk
Răspuns de Utilizator anonim
2
Bullying-ul este o acțiune care produce injurii celorlalți efectuată în mod repetat, care se poate manifesta fizic, prin agresivitate fizică sau psihologic, prin producerea unor daune emoționale.
Cazurile de bullying implică cel puțin un agresor și o victimă, iar, în unele cazuri, există și martori. Agresorul vrea să fie cel mai cool rănindu-i, intimidându-i sau jignindu-i pe cei din jurul său.
Daca s-a intamplat ca tu sa fi victima, spune-ti imediat unui profesor,adult, parinte. Bullying-ul nu este binevenit in sociate, fiecarui copil trebuie respectat dreptul la protectie impotriva abuzului.

Sper ca te-am ajutat! :))
Alte întrebări interesante