Limba română, întrebare adresată de ardeleanghita6ow80nk, 8 ani în urmă

Buna , as dori o compunere cu titlu " Stiu ca si eu port în suflet stele multe , multe " puteri folosi si fraze dar sa le explicații, sa te atingă la inima si " stelele " sunt de fapt oameni dar faceti cum vrei voi multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Zâmbicel
2

Stiu ca si eu port in suflet stele multe,multe..

Eu sunt eu. Sunt o fata de ... ani. Sunt o fata ce incearca sa se prefaca matura, dar cu suflet de copil. Un copil ce se joaca cu multe, multe stele adunate de pe cer. De pe cerul mare cu un soare si o luna. Mama mea ma ajutat sa ajung la prima mea stea, la a doua si la a treia. Apoi nu am mai simtit mainele mamei ce ma ridica pana sus. Si am ajuns si la a patra fara ajutorul mamei. Am ajuns si la a cincea tot singura si la a sasea. Imi era din ce in ce mai usor sa ajung la ele. Imi era atatvde usor incat ma simteam ca pe o campie cu stele. Dar eu voiam steaua cea mare, Soarele. Mai erau multe,multe stele pana la el. Asa am cules multe,multe,multe stele si am ajuns in fata Soarelui. Mare, stralucitor am pus mana usor pe el.

Iata ma! In fata unei poze de cand aveam ... ani si ma prefaceam matura ,dar in mine un suflet de copil se zbatea. Acum sunt matura, precum imi doream. Dar iata ca abea acum a iesit sufletul de copil din mine. Timpul a trecut si am ajuns aici. In viitor, mare, cu un liceu, o facultate si iata ma cel mai bun medic!

Pentru a ajunge aici am strans multe,multe stele. Asa am ajuns sa am in suflet multe, multe stele!

Alte întrebări interesante