Limba română, întrebare adresată de Amaliaaaaaaa, 8 ani în urmă

buna! as dori si eu, va rog, o compunere narativa referitor la o intamplare petrecuta intr-un parc de distractii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bosanceanupetrp4ihc5
2

Parcul de distracții

Era o zi frumoasă de vară! Eu și mama ne-am hotărât să mergem într-un parc de distracții.

Noi când am ajuns în parc era totul foarte frumos și colorat. Erau foarte multe dulciuri și jocuri. Eu am rugat-o pe mama să îmi i-a o vată de zahăr. După ne-am jucat câteva jocuri împreună. A foat foarte distractiv. Nu aș mai fi vrut să plec. Apoi m-am întâlnit cu cea mai bună prietenă a mea pe nume Amalia. Eram foarte fericită că m-am întâlnit cu ea. Noi le-am întrebat pe mamele noastre dacă putem să ne ducem în carusel. Ele ne-au lăsat. După ce ne-am dat în carusel mama Amaliei ne-a întrebat dacă vrem să mergem la un restaurant să mâncăm pizza. Noi am spus da.

Apoi am mers fiecare la casele noastre. Noi eram foarte obosite. Dar ne-a plăcut mult ziua. Abia așteptam să mă mai întâlnesc cu prietena mea cea mai bună!


Amaliaaaaaaa: da, multumesc! este cat de cat ok. numai ca ar fi trebuit sa intri mai mult in naratiune, nu in descriere. trebuia sa insisti in actiuni si intamplari petrecute, dar iti multumesc!
bosanceanupetrp4ihc5: Cu plăcere!
Răspuns de marcela16
1

Săptămâna trecută a fost inaugurarea unui nou parc de distracții situat la ieșirea din oraș. Parcul era plin de copii, părinți și bunici dornici de distracție. Atmosfera era superbă fiind animata de zeci de clovni, care făceau tot felul de scamatorii pentru a-i distra pe copii prezenți. Aveai senzația ca te afli pe alt tărâm : tarabe pline de dulciuri, care-ți făceau cu ochiul, o fântâna de ciocolata, care te ademenea cu al ei miros de lapte și cacao. Nimic nu prevedea necazul ce avea sa se abată peste parcul de distracții .La un moment dat, o pană de curent lăsa parcul de distracții în beznă. Cei aflați în carusele, leagăne, țipau de zor după ajutor. Lumea intrase în panică. Din fericire, acea pană de curent a durat doar preț de câteva secunde, dar suficient pentru ca lumea sa se sperie. După ce lucrurile au revenit la normal, oamenii si-au continuat liniștiți aventura în parcul de distracții.

Alte întrebări interesante