Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

buna, as vrea o compunere despre meseria mea de viitor, am ales doctor veterinar, cel puțin 20 de randuri va rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nuzicnumele18
2

Răspuns:

Eu as vrea sa am fac doctor veterinar pentru a ajuta animale neajutorate, pentru a le face bine, pe mine ma doare sufletul când le vad ca suferă și am decis sa ma fac doctor veterinar când ma fac mare.Mama mea este de acord cu mine pentru ca și ei ii este mila de animale neajutorate de pe strada care nu au ce manca eu dacă as fi doctor veterinar le-aș hrani cu bobite pentru animale daca sunt pisici pentru pisici și dacă sunt caini bobite pentru caini


nuzicnumele18: cp
Răspuns de SteaFluture1615
0

Răspuns:

Deși nu știm ce ne va aduce viitorul, eu sper ca voi deveni un doctor veterinar.

Aș alege aceasta meserie doar pentru faptul ca m-ar bucura enorm de mult sa ajut animalele, sa le tratez, sa le pot găsi o casa, mai pe scurt, sa le pot schimba viata în bine.

De-a lungul anilor, mereu m-am gândit la sutele, miile de animale fara stăpân, rănite, lăsate sa moara, asta intristandu-ma teribil. Prin aceasta meserie, nu doar că aș trata animalutele oamenilor, dar le-as salva pe cele fără stăpân, si le-as găsit un om al lor, un om care sa le iubească, sa le îngrijească si sa le ofere o alta viata, una plina de iubire.

Sunt sigură că aș fi buna pentru aceasta meserie, deoarece când iubești sa faci ceva si-l faci cu pasiune, nu simți ca muncești, simți împlinire, mai ales atunci când lucrurile iti ies bine și fiecare final este unul fericit.

În final, cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne găsim o meserie care sa ne placa și sa ne aducă pace pentru a nu simti ca muncim.


SteaFluture1615: cu plăcere!
Alte întrebări interesante