Limba română, întrebare adresată de nechiforbianca74, 8 ani în urmă

Buna! Astazi, la o discutie cu clasa doamna diriginta ne-a dat fiecaruia cate un referat de pregati pentru cursul festiv. Am decis sa incepvsa licrez deja la el dar nu prea stiu ce sa scriu si nici colega mea nu are idee. Noi avem de scris despre profesoara de religie(dar nici nu prea avem ce spune desprea ea deparece ne vorbeste doar despre pornografie ca fiimd maladia secolului 21) si pe langa asta cu o alta colega ave. De intocmit un eseu despre invatatoare(am de lucrat la 2 esee) daca ati putea sa ma ajutati macar la unup dintre ele m ati ajuta enorm.dau punctaj mare si coroana celui mai lacrimogen raspuns multumesc anticipat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5

Profesoara de religie:

Imi amintesc chiar acum,cand am fost la inceput scolii in clasa a 5-a, unde am intalnit o multime de copilasii ,si pe profesoara noastra de religie.

A inceput o noua etapa a vietii mele,eram timida si m-am indreptat spre ea.

Pentru mine profesoara de religie o consider un inger protector,deoarece este ca o mama pentru totii copii din clasa mea.

Doamna,are ochii albastrii ca de cristal,Mainile sale avea niste puteri magice,mangaierea lor care alunga raul din calea noastra.

Doamna noastra are o energie foarte buna,si ne transmite  o energie buna!

Este cea mai buna profesoara,si este chiar profesoara mea preferata,ea mereu ne indruma spre calea cea buna,ea ne spune mereu ce este corect si ce este incorect.

Ea ne invata cum sa ne comportam in societate,sa vorbim frumos si sa fim niste copii ascultatori de parintii nostri.

La ora de religie ne invata multe lucruri despre dumnezeu ,ne invata sa ne rugam,si ne invata multe lucruri despre dumnezeu.

Un inger protector este doamna noastra!

sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante