Limba română, întrebare adresată de pink17, 9 ani în urmă

Buna cine ma ajuta si pe mine sa fac o compunere narativă în care sa folosesc si pasaje descriptive in care sa povestesti o întâmplare din care ai invatat ceva . minim 20 randuri . Va rog frumos urgent !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgianagrigo
10
Venise in sfârșit vara, eram de o fericire nedescrisa. Majoritatea fructelor era coapte și numai bune de savurat. Mi-am invitat câțiva prieteni pe la mine, var fiind, tot ce faci este sa lenevești și sa te bucuri de soare. Aveam un vecin chiar destul de aproape de noi care avea un cireș. Un cires Grozav de plin cu bunătățile astea roșii și gustoase. Daaa! Cireșe foarte coapte și mari, o delicatesa in mințile noastre. Fără sa anunțam pe nimeni ne-am urcat pe rând in copac, și am început sa ne înfruptăm cu o așa pofta ca salivai uitându-te. După o vreme apare proprietarul nou speriați am luat-o la fuga dar nu prea departe pentru ca nu avem unde. Proprietarul a stat, ne-a așteptat și ne-a zis ca fuga nu e buna, nu am rezolvat nimic cu asta. El nu avea nicio problema dacă îl anunțam de dorința noastră de a mânca cireșe.
Din acea zi am învățat ca nu este bine sa furi, oricât de inocent ai crede ca este gestul. Cel mai bine este sa ceri permisiunea și sa anunți de fiecare data dacă vrei sa intri in contact cu lucrurile altcuiva.
Alte întrebări interesante