Limba română, întrebare adresată de alez10, 8 ani în urmă

Buna!! Cine ma poate ajuta cu 3 texte imaginare .scurte Ziua copilului -1 Iunie ..La bunici ..La un teren de joaca

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deny4842
0

Ziua copilului

Iată că sosi ziua tuturor copiilor din întreaga lume.Era ziua în care doamna învățătoare ne promise că vom merge într-o excursie.

La ora opt jumătate trebuia să fim prezenți în fața școlii pentru a lua autobuzul spre destinație.Pe drum am cântat împreună cu colegii mei și cu doamna învățătoare diferite cântece.În acea zi am vizitat multe locuri printre care și un muzeu din București.

A fost o zi superbă.Mi-a plăcut foarte mult.

La bunici

Era o zi frumoasă de vară.Soarele strălucea pe cer.

Pentru că se ivi o problemă la locul de muncă al părinților mei aceștia au fost nevoiți să mă lase in grijă bunicilor mei.Acestia mă așteptau bucuroși si nerăbdători căci nu mă văzuse de mult timp.Bunica îmi pregătise o tartă delicioasă cu mere pe care bunicul le culese din propria livadă.După aceea au început să îmi povestească despre copilăria lor.

Mereu o să îmi iubesc bunici și o să îi vizitez des.

La un teren de joacă

Era ziua colegului meu.Si pe mine m-a invitat la petrecerea de ziua lui de naștere pe care o plănui împreună cu părinții lui la un teren de joacă.

Acolo ne-am jucat și am fost pictați pe fețe de către un personaj din desene animate.Dupa multă alergătură ni se făcuse foame.Ne-am așezat la masă și am început să mâncăm după care a venit tortul și sărbătoritul desfăcu cadourile.

A fost o zi plină de surprize.

Sper că te.am ajutat!

Alte întrebări interesante