Religie, întrebare adresată de unicornimihaelei, 8 ani în urmă

Bună, cine ma poate ajuta la religie, dau coroana. :

Analizează următoarele situații și menționează cum te-ai comporta si cum ai putea aplica noțiunile învățate, dacă : a. IN VECINĂTATEA TA S-AR STABILI O FAMILIE DE ALTA CREDINȚĂ SI CU OBICEIURI DIFERITE DE ALE FAMILIEI TALE.



VREAU DE O JUMATATE DE PAGINA, DAU COROANA..... PLSSS
Vreau in 5 min sa primesc daca nu nu mai dau coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cozmateodora006
6

Răspuns:

În astfel de situație te poți comporta in mai multe feluri prima dată te poți gândi să le lași în pace deoarece religia lor este foarte diferită de religia ta și ei cred în Dumnezeu dar nu au aceleași obiceiuri cu ale familiei tale.

iar in al doilea rând , te poți duce la ei, si te prietenești și îi înveți religia și obiceiurile familiei tale.

fiecare om este diferit, fata de educatia pe care a primit o, fata de înfățișare si fata de Religie. cel mai bine este sa nu ii deranjezi, sa lesi sa si faca traditiile lor, si sa se roage in felul lor

Răspuns de Damaris04
7

Răspuns:

Dacă în vecinătatea mea s-ar stabili o familie de altă credință și cu obiceiuri diferită față de cele ale familiei noastre,eu m-aș comporta normal.Le voi respecta în calitate de vecini ,daca au nevoie de ajutor îl voi oferi cu mare drag. Chiar daca nu sunt așa ca familia noastră ei merită fie bine-primiți în cartierul nostru și vadă în noi niste oameni buni cu suflet ,care-i ajută. Acum în ziua de astazi fiecare om are dreptul de a-și alege ,chiar și religia ,iar dacă ei au făcut acea alegere noi nu trebuie sa-i dispretuim , radem de ei , ne batem joc ,ba din contră trebuie ne comportăm frumos.

Sper ca te-am ajutat cu acest raspuns!!


unicornimihaelei: Foarte bun ms
Alte întrebări interesante