Limba română, întrebare adresată de alino11, 8 ani în urmă

Buna cine ma poate ajuta va rog... Redactează o compunere de 10 - 15 randuri despre vacanta de vară. Sa fie un text narativ sau unul explicativ. Este important să respecti etapele scrierii și normele de ortografie și de punctuație, iar compunerea ta să aibă introducere, cuprins şi încheiere.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alex223933
2

Astăzi este vacanța de vară și eu cu Maria și Roxana merge la mare. După ce am ajuns la mare nu am dus și am mâncat și am non dus la mare să aducă un copil era pierdut și nu știam ce să facem și neam neam oferi să adoptăm și Oricum aveam vreo 20 de ani deci nu știam ce să facem Deci aveam un copil. Nu știa nimic despre acel copil abandonat Deci nu am oferit să pună afișe pe copaci pe toate astea din oraș și să am pus numărul de telefon ca să ne sune Când terminați sunat cineva și a spus că stă copilul surorii sale și să îl aducă la adresa îmi 201 din purcăreni și lo luat și după aia la întrebat de ce îl am găsit circul am găsit și au spus că am găsit pe plajă.

Spus că la uitat pe plajă când am venit și eu fericită Delia că nu știa unde este că nu era copilul nici nu era un copil care era pe cale să moară un accident de mașină și de aia era pierdut pe pe apă apă

Explicație:

Sper ca îți place

Alte întrebări interesante