Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Bună cine vrea sămi scrie un text . Despre ziua unei prietene .
Mulțumesc mult .Am nevoie urgent mulțumesc trebuie să mil dați în seara asta mulțumesc mult . Aștept .‼️‼️‼️‼️‼️

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dabitouya
2

Răspuns:

Ziua prietenei mele

Diana se trezise cu un gând care i-a spălat ziua si mintea cum ca era ziua ei. Ca fiecare fata, se bucura numai decât de acest fapt fiind atât de bucuroasă dar si stresata. Voia sa aleagă toți prietenii ei cei mai buni dar si colegii de clasă. Parcă plutea pe norii pufoși si strălucitori in lumina zorilor când incepea sa își facă invitațiile cu locul si ora petrecerii.

Trecuse ceva timp să isi gătească casa pentru petrecerea ei atât de mult cât ii luase sa se gătească si pe ea însăși. Chiar când apuca sa i-a o pauza soneria casei suna, amintindu-i ca era ora petrecerii.

Timp de câteva minute, a primit urări su cadouri minunate de la prietenii săi. Ii cânta sera cei ii cânta sera dragi noastre Diana cântece, care iti mângâiau măruntaiele auditive pana un momentul in care venise sa sufle in tort si sa isi pună Sfânta dorință.

-"Îmi doresc, spuse Diana, imi doresc ca toți prieteni care sunt alături de mine in aceste secunde, sa imi fie veșnic alături, cu bine, cu rele, si toate dorințele lor sa le îndeplinești."

Fuuu! Diana suflase in lumânarea care ii arata vârstă implinita, iar după câteva momente toată lumea urla de fericire de parcă trecuse Anul.


dabitouya: gata
dabitouya: ok...
dabitouya: sa nu uiți sa imi dia coroană
dabitouya: ca am fct ce ți-am spus
Alte întrebări interesante