Informatică, întrebare adresată de dya100, 8 ani în urmă

Buna! Dacă am șters acum 6-7 luni o poza/videoclip din tableta,iar cineva poate sa vadă tot ce fac cu tableta,îmi poate vedea și pozele/videourile șterse?? Și încă o intrebare...îmi mai pot recupera pozele/videourile??


andrei750238: Trebuie, mai intai, sa intelegi ce se intampla in momentul in care stergi un fisier :
andrei750238: Acel fisier nu este sters complet din memoria flash, este sters din tabelul care retine unde sunt toate fisierele. Cand descarci altceva, fisierul "sters" va fi supra-scris, facand imposibila recuperarea lui.

Cu cat trece mai mult timp de la stergere si cu cat memoria este umpluta cu atceva, cu atat sansele ca acel videoclip/imagine sa fie pierduta definitiv.
andrei750238: Operatorul nu are treaba cu fisierele tale. Poate ( in unele circumstante ) sa vada ce site-uri acesezi si ce fisiere incarci/descarci ( daca serverul aplicatiei/site-ului NU foloseste protocolul SSL - lacatul din bara de URL ). Daca videoclipul/pozele nu au fost incarcate pe internet atunci operatorul NU poate in niciun caz vedea pozele/videoclipurile.

Observ ca unele persoane raspund, chiar daca au cunostinte limitate.
andrei750238: Un fisier poate fi recupereat doar daca ai tableta in fata sau daca folosesti aplicatie speciala de recovery de la distanta ( si nici aceste cazuri nu sunt sigure ca vei putea recupera ceva ).
dya100: Multumesc mult!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nolan94
1
Da,îți poate vedea pozele/videourile(operatorul tau),dar nu ți le poți recupera

dya100: Mai vreau sa Menționez ca tableta a fost resetată...asa mai poate vedea videourile/pozele??
flavia051: Nu.
dya100: Ce nu?? Nu le poate vedea??
flavia051: Nu.
Răspuns de flavia051
0
Nu,nu poate sa iti vada pozele/videorurile sterse.Da se pot recupera printr-o aplicatie de pe magazin play.
Alte întrebări interesante