Chimie, întrebare adresată de misscat1470, 8 ani în urmă

Buna eu azi am inceput școală da știu !

Și pentru tema as avea nevoie de 3 răspunsuri


1) Care a fost primul animal
2) Zi un animal magic înafara de animalele existente
3) Cum sa dat numele pământului ,
da știu șunt ciudate dar bea dat doamna de chime

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vaidabianca412
2

Răspuns:

1)Pe baza unei descoperiri recente a paleontologilor britanici, un burete fosil de dimensiuni microscopice pare a fi primul animal din întreaga istorie a vieţii pe Terra, ceea ce îl propulsează în situaţia de a fi declarat „prim strămoş” al tuturor animalelor şi, implicit, al omului.

Creatura, denumită Otavia antiqua, a fost găsită în straturile de roci vechi de 790 milioane ani din Namibia.

"Fosilele de Otavia sunt foarte mici, de dimensiunea aproximativă a unei granule de nisip, dar am reuşit să identificăm sute de mostre, ceea ce ne face să credem că micul burete marin era foarte răspândit în acele timpuri imemoriale", declară Anthony Prave, geolog în cadrul Universităţii St. Andrews din Marea Britanie.

Pe baza analizelor preliminare ale cercetătorilor, se pare că din aceşti bureţi primordiali au evoluat toate grupele de vieţuitoare, de la insecte la dinozauri, mamuţi şi chiar hominide. Înainte de descoperirea lui Otavia antiqua, cel mai primitiv metazoar (animal multicelular, cu celule diferenţiate ce formau ţesuturi şi organe) era o altă specie de spongier (burete) cu vârsta de aproximativ 650 milioane ani.

2)om de zăpadă de bonnysaintandrew

Din fericire, copiii din noi rămân în adulții care trebuie. Pentru aceste cazuri fericite, în care nu includ unii dintre noi, nu iese fum fără foc. Poate că, în spatele existenței mitice a vampirilor, monștrilor ori a creaturilor cu puteri supranaturale care să ducă la o călătorie simbolică prin lume, există un sâmbure de adevăr. Poate că semnificațiile sunt cu mult mai profund decât credem. Poate că nu înțelegem cu totul lumea și rațiunea este, uneori, învinsă de inexplicabilul universului infinit. Şi-ar fi plictisitor să refuzăm magicul să se manifeste cum poate el mai bine.

3)Numele „Pământ” provine de la transformarea vechiului cuvânt slav comun „zem”. În traducere, înseamnă „de jos”, „pământ” sau „pardoseală”. Planeta și-a primit numele deoarece este alcătuită din sol și apă. Și întreaga lume locuitoare a Pământului poate exista doar datorită a ceea ce crește în pământ și datorită apei.

Pământul este numit planeta albastră deoarece arată ca o minge albastră din spațiu datorită spațiilor mari de apă și a atmosferei.

Numele planetei printre alte popoare

În popoarele vorbitoare de engleză, cuvântul pentru Pământ este Pământ. Termenul este derivat din cuvântul anglo-saxon „erda”, care înseamnă „sol” sau „fundație”. Numele planetei „Pământ” a fost folosit pentru prima dată în anii 1400. Acest nume al planetei este singurul nume care nu a fost împrumutat din mitologia greco-romană.


vaidabianca412: merci pentru coroana
misscat1470: cpl și eu am luat nota 10
vaidabianca412: wooow
vaidabianca412: da?
misscat1470: da
Alte întrebări interesante