Limba română, întrebare adresată de dumitracheanaadriana, 8 ani în urmă

Buna. Eu ieri am dat evaluarea nationala si am pe foaie o mica stersatura cu picul. Imi anuleaza lucrarea. Daca da, cu ce nota se echivaleaza sau cum fac sa intru la liceu? Sunt super ingrijorata asa ca daca puteti raspunde va rog din suflet sa o faceti.


eleeweleew: Nu va fi problema. Sunt emotii, e primul examen important din viata ta... nu se va trezi nimeni ca doreste lucrarea ta anulata.
eleeweleew: Ca o paranteza, echivalenta anularii este nota 1.
dumitracheanaadriana: Eu a trebuit să șterg cu picul de oarece scrisesem deasupra unui alt cuvânt și am auzit că nu am voie și se consideră semn și nu mai avem timp să transcriu așa că a folosit plicul și după aia am spus examinatoare
dumitracheanaadriana: Ea a spus să nu fac griji că nu se vede și nu o să mai anuleze decât dacă vor să fie răi o sa o anuleze dar ea zicea ca oricum o să fie obosit profesorii și nu vor mai sta să vadă greșeala aia mică deși eu am vrut să le transcriu pentru că mai aveam 20 de minute și credeam că am timp Dar ia zis că nu am și pentru că a fost învățătoarea meu mai am crezut în ea dar acum sunt foarte ingrijorata deoarece am auzit acest lucru și chiar nu vreau să se întâmple pentru că dacă nu s-ar anula aș la 9.80
eleeweleew: Nu e problema. Profesorii corectori sunt instruiti astfel incat corectura sa fie in favoarea elevului. Nimeni nu are in interes sa scada punctaj din senin sau sa anuleze lucrari. Daca s-ar fi facut asta, sistemul romanesc ar fi fost picat, cred eu. Stai fara nicio grija. Nu te stresa pe acest fapt, ci concentreaza-te pentru examenul de maine. Succes!
dumitracheanaadriana: Multumesc multt❤. Mama mea este profesoara de limba romana la clasele 9-12 si acelasi lucru mi l a spus i ea. Dar o sa dau tot ce am mai bun maine si sper ca totul sa fie bine
eleeweleew: Mama ta este in masura sa iti ofere absolut toate sfaturile privind examenele. Succes! Astept sa-mi comunici nota.
dumitracheanaadriana: Cu siguranta!!! Multumesc mult pt toate sfaturile :))))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andra1616
3

Nu se întâmplă nimic daca ai dat cu picul puțin. Acolo zice asa ca sa nu te apuci sa stergi toata foaia si sa se vada fff urat dar la tine nu e problema coroană?


dumitracheanaadriana: Mutumesc mult. Daca imi spui cum sa iti dau coroana,cu cea mai mare placere
Răspuns de bolosinacristina
0

Se poate considera ca semn dar din moment ce profesoarele care stateau de paza nu ti-au atras atentia nu trebuie sa te ingrijorezi. ♡


ruben95: Nu trebuie sa iti atraga cineva atenția, iti poate fi anulată lucrarea când ajunge la centrul de corectare si se trece nota 1 la respectiva probă.
Alte întrebări interesante