Studii sociale, întrebare adresată de ravetfarmimola, 8 ani în urmă

Buna!
Imagineaza-ti ca esti un parlamentar si ca propui un proiect de lege.
Va rog ajutati-ma !!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosmaandra2000
2

Răspuns:

1. Propun un proiect de lege prin care sa se aplice amenzi drastice pentru cei care nu respecta mediul inconjurator si arunca gunoaie. Daca dorim sa aratam ca un stat ca si Japonia spre exemplu, ar trebui ca schimbarea sa inceapa din momentul asta !

2. Propun un proiect de lege prin care educatia sexuala sa fie predata in scoli. Exista nenumarate zone, mai ales rurale, in care lumea este mai putin informata pe acest subiect, si astfel de ore ar fi esentiale. Cu totii stim ca Romania se afla pe primul loc in Europa la sarcini nedorite, de aceea o asemenea lege a educatiei ar fi extrem de buna !

3. Propun un proiect de lege prin care, toate orasele sa fie suplimentate cu camere de luat vederi pentru miscorarea numarului de infractiuni.

4. Propun un proiect de lege prin care sa se mareasca mandatul celor care au savarsit infractiuni grave, cum ar fi violul sau pedofilia. Doua infractiuni care la noi sunt platite cu prea putini ani de inchisoare, sa nu mai zic ca unii chiar scapa de mandatele lor.

5. Propun un proiect de lege pentru reabilitarea tuturor comunelor, accesand bani europeni. Exista multe comune fara canalizare, fara strazi asfaltate, scolile sau gradinitele au baile in afara cladirii, si multe alte aspecte care nu sunt specifice unei tari ce apartine Uniunii Europene.

6. Propun un proiect de lege pentru reabilitarea tuturor spitalelor, accesand bani europeni. Este nevoie de spitale curate, in care romanii sa poata beneficia de cele mai bune servicii, nu sa iasa mai bolnavi decat au intrat.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat. Daca iti trebuie doar una, alege doar una, insa toate sunt ok, am scris ce mi-a venit prima oara in minte

Alte întrebări interesante